Un caz șocat a avut loc în Rusia. O fetiță de 13 ani susține că a rămas însărcinată cu un băiat de 10 ani. În cadrul unei emisiuni Tv, ea a povestit cum s-a întâmplat totul și cum a făcut amor cu băiatul. Darya și Ivan sunt copiii care urmează să devină părinți. S-au cunoscut în urmă cu un an și s-au îndrăgostit unul de altul. Fetița a povestit cum au fost primele întâlniri și cum s-a ajuns la scenele de amor.

„Un prieten al meu ne-a făcut cunoștință, iar la două zile după aceea, eram împreună. Ivan mi-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Am încercat să petrecem cât mai mult timp împreună. Ne place să ne plimbăm pe stradă ținându-ne de mâini și să ne sărutăm”, a spus fata de 13 ani.

Darya suține că Ivan a fost cel care a luat inițiativa. Cei doi copii s-au încuiat în cameră și de acolo s-a întâmplat totul.

„Nu am crezut că la vârsta asta poate să facă așa ceva. M-am gândit că nu e va întâmpla nimic”, a declarat ea.

Ivan susține și el povestea Daryei și a povestit cum era foarte atent și îndrăgostit de fată, l-a prima întâlnire i-a oferit un trandafir.

Care este adevărul?

Deși fetița susține că Ivan este tatăl copilului, medicilor le vine destul de greu să credă că băiatul ar fi putut să o lase însărcinată. Nu s-a putut face un test ADN încă, pentru că este prea devreme. Atât fata, cât și mama ei vor să păstreze copilul.

În cadrul emisiunii în care au fost prezenți cei doi copii a părut un alt personaj care le contrazice povestea. Este vorba despre un vecin care susține că fetița a avut un partener mai în vârstă și nu vrea să recunoască. El a declarat că povestea cu Ivan este doar una de acoperire.

coral