Administrația locală a comunei Viișoara a definitivat recent două proiecte importante. Este vorba despre căminele culturale și o rețea de drumuri.

Concret a fost încheiat în sfârșit și proiectul pe Măsura 7.2 privind modernizare străzi în comuna Viișoara. După 7 ani în care lucrarea a fost abandonată de firma Consiliului Județean Cluj, lucrările au fost preluate de Florea Grup care a dus la bun sfârșit obiectivul.

„S-a finalizat în urmă cu 2 săptămâni tot ceea ce înseamnă rigole, trotuare, podețe, asfaltare carosabil, inclusiv montarea semnelor de circulație și trasarea drumurilor. Lucrurile astea trebuiau să fie finalizate în urmă cu 3 ani dar am reușit să finalizăm până la urmă. De asemenea s-a făcut recepția la căminele culturale de la Viișoara și Urca, dar acum așteptăm cu nerăbdare noi finanțări prin PNRR privind pista de biciclete și stațiile de încărcare electrică” explică primarul Ioan Roman.

Sunt mari șanse de finanțare și prin programul Anghel Saligny, pentru modernizare drumuri în comună pe lungime de 6,2 km. în sumă de 20 milioane de lei.

Astăzi Primăria Viișoara a premiat elevii care au avut rezultate deosebite la concursurile școlare

Edilul comunei spune că a participat în această dimineață la festivitatea de încheiere a anului școlar, ocazie cu care a premiat elevii care au participat la concursuri și olimpiade  și au adus premii importante pentru Școala Gimnazială Viișoara.

„Elevii au fost premiați cu sume de bani, inclusiv cadrele didactice. Am arătat încă o dată că noi la nivelul comunei Viișoara apreciem performanța și o răsplătim. Au fost premiați 10 elevi cu sume între 300 și 600 de lei și cadrele didactice coordonatoare, în funcție de performanțele obținute” mai spune primarul.

De asemenea elevii cu rezultate deosebite la învățătură vor merge și într-o tabără de vară organizată de primăria comunei Viișoara, arată turdanews.net

coral