News Flash:

Razie în Baciu: Zeci de persoane au fost duse la secție

7 Iunie 2019
5352 Vizualizari | 0 Comentarii
FOTO ACTIUNE RURALA BACIU

Astăzi, 7 iunie, în intervalul 06:00-10:00, s-a derulat o razie cu efective mărite pe raza comunei Baciu, în localitățile Mera și Suceagu.

Acțiunea a avut drept scop prevenirea și combaterea infracțiunilor, în special a celor contra persoanei și patrimoniului. De asemenea, s-a acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea siguranței rutiere, precum și pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice.

În acțiune au fost angrenați polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu, Biroului Rutier, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ștefan Cicio-Pop”, Cluj-Napoca.

Au fost legitimate 53 de persoane  și au fost conduse la sediul unității de poliție 7 persoane bănuite de comiterea unor fapte antisociale, două dintre acestea figurând cu mandate de aducere.

Pentru abaterile constatate la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, la O.U.G.195/2002 privind regimul circulației pe drumurile publice și la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale. Totodată, au fost reținute 5 certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecției tehnice periodice.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru creșterea siguranței publice.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

3_FOTO_ACTIUNE_RURALA_BACIU
razie baciu infractiuni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1458 (s) | 33 queries | Mysql time :0.049188 (s)