Cristina Ich este insarcinata, tata urmand sa devina Alexandru Piturca! Cristina a dezvaluit cum a reactionat fiul fostului selectioner atunci cand i s-a dat vestea cea mare.

“Alex a avut o reactie geniala, a ras cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp si imi trimitea smile-uri intruna. A ras tot timpul, l-am intrebat de ce rade. Nu se astepta. Este baietel, ne-am gandit si la nume. Numele va fi Noah Alexandru.

Am o relatie cu Alex Piturca, ma emotionez cand ii rostesc numele, cred ca toata lumea stie deja, dar tot m-am emotionat. El este tatal si sper sa aiba 80% daca nu din fizicul lui, macar din caracter”, a spus Cristina Ich pentru Elle.

Cum il va chema pe baietel

Cristina Ich a dezvaluit si ce nume va purta fiul ei si al lui Alex Piturca. “Ne-am gandit la nume, nu puteam sa fiu mama de fata. Mi-a zis si mama ca voi avea baiat, eu i-am zis ca voi avea fata. Dar uite ca mama a avut dreptate, ca intotdeauna. Numele va fi Noah Alexandru”, a declarat Cristina Ich, conform Elle.ro.

Cristina Ich urmeaza sa devina mama pentru prima data, astfel ca a postat prima imagine cu burtica de gravida. Vedeta a scris si un mesaj: „Nici nu stiu ce sa scriu ….. Sunt coplesita de emotii si ma tot gandesc la ceea ce spunea Paleologu: “Iubirea si fericirea in general, nu este o pleasca gratuita”! Mie, ca sa ajung la ea, la aceasta fericire, mi-a trebuit ceva timp si a fost naibii de greu …. si sunt sigura ca nu numai pentru mine.

Sunt un copil care iti spune ca va avea un copil si nu pentru ca vreau sa spun, ci pentru ca am fost constransa de cei din jur si unii dintre voi ati fost martori la acest lucru.

Presiunea celor din jur a fost uriasa si dorinta mea de a duce aceasta sarcina cat mai departe de ochii publicului nu a fost respectata.  Nu a fost usor, am trecut prin luni de zile de cosmar, cu 1000 de ganduri care au facut in final sa ajunga la un singur concluzie: “Ich, nu mai esti singur!”, Desi iubeam singuratatea, ma regandseam in ea.

M-am trezit din aceasta singuratate si cateva frustrari adunate, cu un barbat pe care il iubesc si cu un copil ce urmeaza sa vina.  Suna ciudat si asemanatoare cu miile de povesti de dragoste (nu mi place aceasta chestie asta), dar ar fi bine sa cobor cu picioarele pe pamant si sa inteleg ca bucuriile mari si fundamentale ale vietii sunt de miile de ani aceleasi.

Au trecut 6 luni de cand am aflat vestea si tot atatea luni in care am trait sa tin ascuns ceva ce vreau sa fie doar pentru mine.

Voiam sa ma bucur doar eu si cei din jur, nu vreau sa fac din copilul meu un influentator de copil si sa ma gandesc cum imi maresc locurile de munca, sau ce produs de plasare fac mai mult pe copilul meu si nici nu-mi mai doresc acest lucru!

Am facut acest editorial unic ca sa opresc speculatiile presei si insistenta celor din presa de a “smulge” informatii despre ceva atat de personal.  Nu stiu cum sa descriu sentimentul, cuvintele sunt greu de gasit, dar vreau sa stiu un singur lucru: el va fi exact asa cum am dorit eu sa fiu un barbat!

Am sa depun tot efortul din lume pentru asta si da … este baiat.  Cam atat.

V-as ruga sa nu judecati decizia de a nu face public sarcina de cand am aflat ca sunt gravida si inteleg ca unele lucruri nu sunt “impartite” pe platformele de socializare”. coral