Primele rezultate la Evaluarea Națională 2023 au fost afișate, aducând bucurie și mândrie în rândul elevilor din județul Cluj. Un număr impresionant de 24 de elevi au reușit performanța de a obține media maximă, 10 „curat”, la examenele din cadrul Evaluării Naționale.

Școala Gimnazială „Ioan Bob” se remarcă în fruntea clasamentului, înregistrând patru medii de 10, fiind urmată de Școala Gimnazială „Ion Creangă” și Colegiul Național „Emil Racoviță”, fiecare cu trei medii de 10 obținute. În plus, mai multe școli din Cluj au avut câte o medie de 10 înregistrată.

Notele obținute de elevii de clasa a opta din județul Cluj la examenul de evaluare națională sunt publicate pe site-ul edu.ro. Elevii absolvenți ai clasei a opta sunt încurajați să consulte codul de candidat pentru a afla rezultatul obținut la Evaluarea Națională. De asemenea, până la ora 14:00, notele vor fi afișate pe avizierele unităților de învățământ și pe site-ul Ministerului Educației.

Aceste rezultate remarcabile reprezintă o recunoaștere a eforturilor și a angajamentului elevilor din județul Cluj, precum și a sprijinului oferit de cadrele didactice și de familiile acestora. Aceste performanțe ne încurajează să apreciem și să susținem excelența în educație, oferind modele de inspirație pentru generațiile viitoare.