Chiar de ziua lui, ”Regele Youtube-ului” din Romania a fost retinut de politisti si transferat cu duba la Parchet! Dani Mocanu este acuzat ca a incalcat conditiile controlului judiciar.

Luat pe sus de ziua lui!

Potrivit cancan, cel supranumit ”Regele Youtbe-ului” a fost retinut de autoritati. Din cate se pare, artistul ar fi incalcat conditiile controlului judicar. Dani Mocanu ar fi trebuit sa se intoarca in tara intr-un anumit termen, dar cum acest lucru nu s-a intamplat, autoritatile din Romania au emis pe numele acestuia un ordin de retinere.

In urma cu putin timp, artistul a fost saltat de mascati si urmeaza sa ajunga la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Se intampla chiar in ziua in care Dani Mocanu implineste 27 de ani.

 Dani Mocanu a efectuat zilele trecute o deplasare in Germania, acolo unde a sustinut un concert. Cu toate ca a anuntat autoritatilor acest lucru, artistul se pare ca nu a respectat data de intoarcere, iar acest lucru a dus la retinerea de azi.

Surse din anturajul artistului au declarat ca avocatul lui Dani Mocanu a fost insarcinat sa discute cu autoritatile competente asupra acestui aspect, dar se pare ca acest lucru nu s-a mai intamplat.

Prima reactia a manelistului!

”Sunt in drum spre Bucuresti in masina cu doi politisti… spre #parchet… Azi, de ziua mea, 3 septembrie, procurorul s-a gandit sa ma retina”, a scris artistul pe pagina de socializare, in urma cu putin timp.

Dosarul de proxenetism

Politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Dambovita, sub coordonarea DIICOT – Biroul Teritorial Dambovita, au efectuat, in septembrie 2017, 13 perchezitii domiciliare, dintre care 9 pe raza judetului Dambovita si cate doua in Arges si in Bucuresti, la persoane banuite de constituirea unui grup infractional organizat, specializat in trafic de persoane, proxenetism si spalare de bani.

Surse judiciare au declarat la vremea respectiva ca gruparea era coordonata de manelistul Dani Mocanu, iar anchetatorii au descins la domiciliul acestuia.

„In sarcina banuitilor s-a retinut ca, incepand cu anul 2011, acestia ar fi racolat tinere, pe care le-ar fi exploatat in vederea practicarii prostitutiei in Marea Britanie si Irlanda. In cauza, la data de 19 septembrie 2017, politia londoneza a efectuat 5 perchezitii la 4 bordeluri clandestine si la o resedinta, unde au fost identificate 8 persoane banuite si 6 tinere care practicau prostitutia”, a aratat, la vremea respectiva, Politia Dambovita.

In urma cercetarilor efectuate, cei opt membri au fost arestati, pentru savarsirea infractiunilor de conspiratie la trafic de persoane, conspiratie la proxenetism (controlul prostitutiei) si conspiratie la spalarea banilor.

La perchezitiile de la domiciliile banuitilor au fost indisponibilizate sume importante de bani, respectiv 39.850 de lei, 1.000 de euro, dar si 15 telefoane mobile, cartele SIM si mai multe inscrisuri si documente. Totodata, au fost indisponibilizate si cinci autoturisme utilizate de persoane banuite de savarsirea infractiunilor. coral