Sunt urmariti de foarte multa vreme si lasa, in jurul lor, destule semne de intrebare. Preferand sa fie discreti atunci cand se discuta despre viata personala, Gina Pistol si Smiley si-au pus si isi pun fanii la grea… incercare. ”Sunt sau nu sunt impreuna?” si ”Mai sunt impreuna?” – iata doua intrebari pe care fanii le pun cotidian.

Au fost despartiti, temporar, in perioada in care Gina Pistol a filmat pentru ”Asia Express”, insa acum sunt, din nou, impreuna si nici macar nu se mai ascund. Au fost impreuna la avanpremiera filmului ”Star Wars – Ascensiunea” si toti cei care i-au vazut au ajuns la concluzia ca relatia de cuplu este una… nestirbita de amanunte colaterale. Cei doi se simt foarte bine impreuna si par mai indragostiti ca niciodata.

Gina Pistol si Smiley au mers la film insotiti de doi prieteni, conform informatiilor furnizate de click.ro, facand si o fotografie impreuna cu acestia. Din cadru nu a lipsit celebrul personaj Darth Vader, simbol al seriei ”Star Wars” realizata de George Lucas, iar Gina si Smiley au preluat celebrele sabi alecavalerilor Jedi.

Gina Pistol: ”De asta am si ales sa nu iesim cu relatia noastra in presa”

Gina Pistol s-a hotarat sa vorbeasca despre relatia cu Smiley si – intr-un interviu – a oferit informatii pe care fanii cuplului le asteptau de mult timp. Recunoaste ca au preferat sa fie discreti si marturiseste ca familiile erau la curent cu tot ceea ce se intampla intre ei.

„Este o relatie normala, este o relatie intre doi oameni maturi care, in primul rand, se cunosc pe ei. De asta am si ales sa nu iesim cu relatia noastra in presa, tocmai pentru ca vrem sa o traim intr-un fel frumos si curat. Familiile noastre stiau de noi, prietenii nostri apropiati stiau, doar cei din presa nu stiau sigur ca e ceva. Nu voiam si nu vrem sa ne intrebe nimeni: «Dar voi cand va casatoriti, cand faceti copii, baiatul asta e bun pentru tine, fata asta e buna pentru tine?». Eu stiu mai bine decat toata lumea care ma priveste ce este bine pentru mine, la fel cum el stie ce este bine pentru el”, a spus frumoasa Gina Pistol intr-un interviu acordat Elle.

coral