Saveta Bogdan, una dintre colegele si prietenele Mariei Carneci, a facut marturii dureroase despre sotul acesteia, care s-a stins dupa ce organismul sau a cedat in fata bolii mortale cu care se lupta. Ea dezvaluit ca Romulus Petrescu o diviniza pe sotia sa, iar despre cele doua nepotele din partea unicului fiu spunea ca sunt lumina ochilor lui.

Saveta Bogdan, marturii dureroase despre sotul Mariei Carneci care s-a stins

Prezenta intr-un platou de televiziune, Saveta Bogdan a acceptat sa vorbeasca despre drama pe care o traieste Maria Carneci. Solista de muzica populara este afectata de moartea sotului prietenei sale si a rememorat ultima lor intalnire, care a avut loc in urma cu cateva luni bune.

“Dumnezeu sa il odihneasca pe sotul Mariei Carneci. L-am vazut primavara aceasta, ne-am gasit pe la niste filmari prin provincie. Arata foarte bine, era un om extraordinar care o iubea. Am inteles ca a avut o operatie, nu stiu exact, a avut complicatii si asa s-a intamplat necazul. Sunt alaturi de Maria, era un om extraordinar, vesel, radea, dar in fata lui Dumnezeu suntem nimic, ca un ou care s-a spart si gata. Avea o situatie frumoasa, a divinizat-o pe Maria. Era fericit ca avea doua nepoate, se bucura de ele. Zicea ca nepoatele sunt lumina ochilor lor”, a declarat Saveta Bogdan in cadrul emisiunii moderata de Mihai Morar la Antena Stars.

coral