News Flash:

Senator clujean, adus cu ambulanța la Parlament pentru a vota moțiunea

10 Octombrie 2019
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Vasile Cristian Lungu

Senatorul clujean Cristian Lungu, a amânat o intervenție chirurgicală pentru a vota. S-a prezentat în cârje la votul moțiunii. Deși cu probleme de sănătate, senatorul clujean Cristian Lungu, și-a decalat o intervenție chirurgicală doar pentru a vota moțiunea de cenzură. Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă este marele subiect ce a ținut opinia publică în continuă tensiune. Azi, joi, 10 octombrie, moțiunea a fost adoptată, iar guvernul PSD a fost demis. În această zi tensionată, când s-au dus negocieri la sânge pentru voturi, unul dintre senatorii PMP, clujeanul Cristian Lungu, nu a lăsat nimic să îi stea în cale. Cu probleme de sănătate, acesta a decalat o intervenție chirurgicală, programată la Cluj-Napoca, doar pentru a se prezenta la vot.

„Votul e secret. (Mă simt n.r.) destul de rău, după moțiune ma întorc la Cluj pentru operație. Președintele Tomac mi-a spus ieri că nu trebuie să vin, este exclus, dar pentru că au existat anumite voci cum că aș trăda partidul și aș masca asta cu boala, am decis să vin.Domnul doctor de la Cluj m-a obligat să dau două declarații în care îmi aducea la cunoștință toate riscurile.E un abces perirenal, cauzat de o înțepătură în coloană. Este foarte dureros. Mi s-a recomandat repaos. Am decalat cu o zi operația”, a declarat Vasile Cristian Lungu, pentru cei de la Digi 24.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video

Senatorul PMP, Vasile Cristian Lungu, adus la Parlament cu ambulanta pentru a vota mo?iunea de cenzur? D-l senator Lungu are colonul perforat. Trebuia operat de urgen??, dar a amânat pt a veni la mo?iune. De la Cluj a venit cu avionul, iar de la aeroport la parlament cu ambulanta privata

Posted by PMP TV on Thursday, October 10, 2019

vasile cristian lungu senator pmp
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 33 queries | Mysql time :0.049818 (s)