Decémbrie (s.m.) – luna petrecerilor, a luminilor de sărbătoare, a bucuriei şi speranţei în reuşita noilor dorinţe.

Univers T – Peste 30 de ani de experienţă ca gazdă a unora dintre cele mai spectaculoase petreceri

Fiecare final de an este marcat de numeroase petreceri şi sărbători la restaurantele noastre. Cu o tradiţie de peste 30 de ani, la Univers T au loc pe tot parcursul lunilor noiembrie, decembrie şi ianuarie petreceri şi evenimente corporate sau private, prilej de a celebra sărbătorile de iarnă şi încheierea a încă unui an de succes. Restaurantul Luna, cu o capacitate de 250 de invitaţi, restaurantul Venus, pentru petreceri de 120 de persoane şi saloanele pentru evenimentele mai restrânse, toate aceste spaţii elegant decorate sunt o alegere foarte inspirată pentru petreceri în Cluj-Napoca.

Sărbătorile de familie, petrecerile private, evenimentele de Crăciun şi sfârşit de an culminează cu petrecerea anului la Univers T: revelionul.

În acest an, Univers T organizează petreceri de revelion în cele două restaurante principale, Luna şi Venus, o ocazie minunată de distracţie alături de prieteni şi familie. Atmosfera de sărbătoare va fi susţinută de un program de entertainment de excepţie, cu recitaluri de muzică live şi spectacol de dans popular, plus DJ cu hit-uri care vor încinge ringul de dans până târziu în noapte.

Petrecerile Univers T sunt elegant „asezonate” cu meniuri speciale, preparatele rafinate fiind întotdeauna la loc de cinste. Pentru cina festivă de revelion, oaspeţii vor savura aperitive sofisticate, pe placul oricărui gurmand, preparate principale delicioase şi creative pe bază de peşte, vită şi porc, toate culminând cu deserturi delicate la „candy bar” şi tort „Revelion”. Meniul complet este disponibil aici: Revelion 2020 @Univers T.

Preparatele de sărbătoare vor fi acompaniate după preferinţele fiecărui invitat de băuturile de la Open Bar, începând de la băuturi aperitive, o mare varietate de cocktailuri speciale alcoolice şi non-alcoolice, vinuri, sucuri şi, bineînţeles, şampanie.

Spectacolul de artificii promite să fie şi de această dată unul grandios, amplasarea restaurantelor chiar lângă lacul Gheorgheni completând peisajul de vis al momentului.

Bucuraţi-vă de petrecere fără grija drumului spre casă, camerele confortabile de la Univers T sunt alegerea perfectă pentru a sărbători după placul inimii şi a continua apoi cu o zi de răsfăţ la hotelul nostru.

Revelionul 2020 la Univers T va fi una dintre acele petreceri despre care vă veţi aminti mereu cu drag.

Vă invităm să vă luaţi la revedere de la 2019 cu o petrecere memorabilă, organizată cu stil de către echipa noastră de profesionişti! Accesaţi mai multe detalii despre petrecerea de revelion disponibile în cadrul acestui eveniment: Revelion 2020 @Univers T! Preţul este de 400 lei/persoană, iar rezervările sunt deschise prin e-mail rezervari@universt.ro sau telefon 0735151523 – 0735151524.

Locurile se ocupă rapid, aşa că rezervaţi-vă chiar acum bucuria pentru a sărbători împreună cu cei mai dragi noaptea dintre ani, la Univers T! coral