Un băiat de 11 ani din Rusia a murit degerat, după ce a coborât din autobuz la o stație greșită. Minorul nu a mai avut bani de un alt bilet de călătorie și a decis să meargă pe jos. Iată cum a avut loc întreaga tragedie!

Maxim Kostantinov, în vârsta de 11 s-a urcat într-un autobuz greșit și pentru că nu mai avea bani pentru altă călătorie a decis să meargă pe jos până la școală, însă nu a mai ajuns la destinație.

Un copil de 11 ani a murit înghețat

Minorul învăța la o școală pentru copii cu nevoi speciale. În timp ce se urcase în autobuzul greșit, băiețelul și-a dat seama că merge în direcția greșită și a coborât în apropierea unui pod.

Tragedia s-a întâmplat la sfârșitul lunii decembrie. Profesorii minorului au fost cei care i-au anunțat pe părinți că fiul lor nu a mai ajuns la școală, iar aceștia au plecat spre în căutarea lui. Autoritățile au demarat o anchetă în căutarea copilului, însă mama băiețelului a anunțat prea târziu poliția, astfel că s-a pierdut mult timp.

Minorul a murit de hipotermie

Copilul avea dezabilități de dezvoltare și era în clasa a doua. Acesta a fost crescut într-o familie numeroasă, având patru frați și surori. Potrivit anchetatorilor, copilul de 11 ani și-a pierdut conștiința și a murit înghețat.

Pe marginea unui rău din apropiere au fost găsite urme, iar anchetatorii mărturisesc că cel mai probabil băiatul a căzut în apă și a intrat în hipotermie. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere prin neglijență, iar autoritățile vor să se verifice condițiile în care trăia minorul cu familia lui.

coral