Sile își vinde BMW-ul și a pus anunț pe Facebook: "Ai tot ce vrei în ea boss, tavan de sticlă să vezi cerul". Postarea tânărului a strâns sute de comentarii și a avut sute de distribuiri.

Proprietarul cere 8.000 de euro pe mașină. Volanul e îmbărcat cu piele Nappa.

Un anunț de vânzare al unui BMW X5 a devenit viral pe Facebook, după ce Sile, un tânăr din Ilfov, a explicat cui crede că i s-ar potrivi bolidul lui.

"Atentie!! Esti pește si esti la inceput ? Fetita ta nu prea are clienti fiind noua in domeniu? Ai strans 10 mii si vrei sa te afirmi ? e sansa ta !!
Iti ofer spre vanzare acest x5 ( mai vechi dar nu-i bai ) , aspectul te va face superior celorlati oameni de rand , dotat cu un motor puternic de 3 litri si 235 ponei.

Ai roti late, vei ocupa toata banda, căă cine e ca tine ? Tobe ? ai si dinalea, dar nu suna tare sa nu-ti faca capul patrat pana in Germania.

NOU!! am 4 chei la ea, in caz ca te lasa iuby si iti ia masina, poti sa o furi din fata casei!! ( deci pont ???? )

Esti invatat sa umbli tot cu acul pe rosu cu fosta ? nu-i bai a mea doar asa stie… Senzori ? ai destui , toate se aprind singure… Nu-ti fa griji cumetre , faci tu bani si de x6 ca ceilalti pești, totul cu rabdare…

Ai vazut la tovarasii tai pisicari ca au "engiăl ais "? stai linistit frate, ai si dinaia… poti sa umblii cu ele aprinse si cu proiectoarele, ca doar ai avut de unde sa inveti…

Ai tot ce vrei in ea boss, de la tavan de sticla sa vezi cerul, pana la manele ce le poti asculta de pe youtube !
Am uitat ceva !!! daca tocmai ti-ai facut manichiura șiiii, unghiile cu gel, ti-am inbracat volanul in piele Nappa si perforata, ca sa nu ti le strici…

Ti-o dau cu 8 mii frate, de ceilalti 2 mii te poti plimba prin oras toata vara!! Apropo, daca prinzi iarna grea prin Germania ( cum a fost si anul asta )in banii aia iti dau si "genti" cu gume de iarna noi, deci nu-i stres cu ea.

Hai cu teancu , sa-ti dau Tancu!!!

PS, postarea e sub forma de pamflet, deci tratati-o ca atare.????????" coral