News Flash:

Targul Produs de Cluj s-a reîntalnit cu clujenii

20 Iulie 2020
918 Vizualizari | 0 Comentarii
produs de cluj 2

Consiliul Județean Cluj, prin intermediul Asociației Produs de Cluj, a organizat, timp de zece zile, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca târgul destinat micilor producători și artizani locali. Desfășurat între 9 și 19 iulie, evenimentul a suscitat interesul iubitorilor de tradiție, lipsiți multă vreme de plăcerea de a se întâlni cu autenticul.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Organizarea acestei ediții a Târgului Produs de Cluj a fost pentru noi un test, dar și o ocazie de a demonstra că viața și economia pot funcționa și în condiții deosebite. Dorința de a da întreprinzătorilor clujeni, fie ei fermieri, artizani sau tineri antreprenori din domeniul producției de preparate tradiționale, posibilitatea de a-și expune din nou produsele pe standuri ne-a determinat să găsim soluții pentru a respecta, deopotrivă, regulile impuse de situația sanitară pe care o traversăm. Am reușit, astfel, să dăm clujenilor un târg cu produse de calitate, dar și să respectăm toate regulile și normele impuse în starea de alertă. O surpriză plăcută a fost reacția vizitatorilor, rugați și ei să se conformeze unor cerințe, care au înțeles nevoia de protecție reciprocă, importanța distanțării sociale. Credem că acest prim eveniment a fost dovada clară că putem funcționa aproape de capacitatea normală și în vremuri mai grele. Vrem să mulțumim tuturor celor care au intrat în incinta târgului, de la expozanți la vizitatori, pentru faptul că au demonstrat că sunt conștienți că respectarea unor cerințe igienico-sanitare nu este un lucru imposibil, ci este o măsură necesară în beneficiul tuturor.”

La târgul organizat prin intermediul Asociației Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, au fost prezenți 31 de producători și artizani locali. Ei au oferit publicului vizitator legume și fructe de sezon, uleiuri presate la rece, brânzeturi, preparate alimentare din carne, conserve din fructe și legume, prăjituri de casă și turtă dulce, lavandă și produse apicole. Alături de ei au expus artizanii care și-au arătat din nou măiestria și dragostea de frumos prin cusăturile, bijuteriile și păpușile prezentate, precum și mici întreprinzători din domeniul produselor de cosmetică și igienă personală.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

produs_de_cluj_2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1396 (s) | 22 queries | Mysql time :0.055192 (s)