O fetiță de doar trei ani a murit aseară, după ce a căzut ca secerată în timp ce se juca cu frățiorii săi. Deocamdată nimeni nu își explică ce s-a întâmplat, necropsia urmând să lămurească lucrurile. Ca o coincidență bizară, mama micuței a născut la scurt timp după, o fetiță perfect sănătoasă în ambulanță.

Nenorocirea s-a întâmplat aseară, în jurul orei 10:00, potrivit primarului Anca Alexandru. Acesta spune că micuța de doar 3 ani se juca cu frățiorii săi, supravegheați de tată.

La un moment dat, micuța a căzut ca secerată, rămânând inconștientă pe podea. Disperați, părinții au chemat asistenta din comună pentru a acorda primul ajutor, însă aceasta, văzând cât de gravă e situația a cerut ajutor la 112. Au intervenit o ambulanță și un echipaj SMURD, însă nu au mai putut să o salveze pe micuță, arată bistrițeanul.ro

În prima fază, părinții au crezut că aceasta s-a înecat cu ceva, mai ales că aceasta nu avea nicio afecțiune medicală. Necropsia va stabili exact ce anume a cauzat decesul fetiței.

La câteva ore după, mama fetiței a chemat din nou ambulanța, întrucât i se declanșase nașterea. Femeia a născut, în ambulanță, o fetiță perfect sănătoasă. Fetița născută azi-noapte este al nouălea copil al familiei.

Fratele tatălui micuței, care locuiește în aceeași curte, a fost și el greu încercat acum trei ani, când fetița sa de doi ani s-a prăpădit, în urma unui stupid accident. Tatăl fetiței încerca să iasă cu mașina din curte, a dat cu spatele și a lovit-o pe fetița de doi ani, care se juca lângă autoturism. Din păcate aceasta nu a mai putut fi salvată

coral