Doliu in familia unui om de afaceri din Cluj-Napoca dupa ce fiica sa, Ioana Muresan, a fost gasita decedata in propria locuinta. Politistii care au patruns in casa spun ca tanara era moarta ”de un timp bun”, iar corpul se afla in stare avansata de putrefactie.

Conform primelor informatii oferite de anchetatori, relatia fetei cu parintii era una distanta, chiar daca acestia ar fi incercat sa o ajute in repetate randuri. ”Situatia era scapata de sub control”, au transmis cei care ancheteaza acest deces. Exista si varianta ca fata sa fi murit in urma unei supradoze de stupefiante, insa adevarul va iesi la iveala dupa incheierea anchetei.

„Tanara de 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a fost gasita decedata in locuinta. Nu exista suspiciuni, in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa. Cadavrul a fost ridicat de IML in vederea efectuarii necropsiei”, au transmis reprezentantii IPJ Cluj care au fost chemati de urgenta la locuinta fetei pentru a efectua primele cercetari in aceast caz.

„Era moarta de un timp bun. Corpul ei era in stare avansata de putrefactie. Din cauza timpului lung in care a stat cadavrul in apartament a inceput sa se usuce, era mumificata. Nu e o scena pe care o vezi foarte des si nu e usor sa faci cercetari intr-un mediu atat de ostil. Fata era cunoscuta, baga de toate. Din cate am inteles situatia le era scapata de sub control inclusiv parintilor care au incercat sa o ajute”, au declarat surse apropiate anchetei.

coral