News Flash:

Ultimele zile din viața lui Robin Williams – mărturia sfașietoare a soției

16 August 2020
1528 Vizualizari | 0 Comentarii
Robin Williams

Documentarul „Robin’s Wish„, care narează ultimele zile din viața lui Robin Williams, se anunţă a fi un pumn în stomac. Scurtmetrajul regizat de Tyler Norwood va fi lansat în Statele Unite marți, 1 septembrie, arată pentru prima dată lupta actorului împotriva demenței cu corpi Lewy. O călătorie dureroasă în timp în care soția sa, Susan Schneider Williams, a dezvăluit episoade dureroase petrecute în zilele de dinainte de sinucidere.

Relatarea sfâșietoare a soției actorului Robin Williams : „Iată ultimele zile ale lui Robin”

Documentarul a fost realizat exact la șase ani de la moartea actorului american. La 11 august 2014, Robin Williams a fost găsit spânzurat în conacul său Paradise Cay, din California.. Declinul brusc al bolii descoperite în 2013, demența difuză cu corpi Lewy, o boală neurodegenerativă care duce la dezechilibru mental, l-a aruncat în cea mai neagră disperare. „Prin acest documentar am vrut să închid un cerc și să onorez amintirea lui Robin – a explicat regizorul Norwood într-o conferință de presă – Întreaga lume va putea analiza mai în profunzime caracterul inspirator și experiențele unui om cu adevărat incredibil, care a atins inimile tuturor. Sper că vom face un bine lumii arătând calvarul prin care trecea Robin”. Documentarul „Robin’s Wish” a reconstituit ultimele zile din viața unuia dintre cei mai strălucitori și iubiți actori ai cinematografiei mondiale, prin mărturisirile și contribuțiile actorilor, regizorilor și medicilor care l-au frecventat în ultimul an. Printre aceștia se numără şi regizorul Shawn Levy, care l-a regizat în ultimul său film „Noaptea la muzeu – Secretul faraonului” și care a observat – în timpul filmărilor – agravarea stării de sănătate a lui Williams: „Era clar pentru toată lumea de pe platoul de filmare că ceva nu era în regulă cu el“.

Mai ales soţia sa, Susan Schneider, a fost cea care a povestit drama trăită și declinul tragic al lui Robin Williams: „Mersul său era lent și nesigur, uneori nu se mai putea mișca și când ieșea, se simţea frustrat. Cel mai rău era atunci când se bloca în timp ce vorbea, pentru că nu-şi găsea cuvintele. Avea probleme de vedere, nu putea evalua distanța și nici profunzimea. Avea o stare permanentă de confuzie, iar apoi, i-au diagnosticat boala. Știa asta, era conștient de cât de gravă era, dar încerca mereu să se controleze. În ultima lună însă, nu mai reuşea deloc şi a cedat”. Cu toate acestea, la câteva zile de la comemorarea morții sale, soția lui dezvăluie: „Am suferit atât de mult pentru decizia sa, întreaga familie, dar l-am iertat, nu-l pot învinovăți pentru nimic. Pentru mine, el a fost cel mai bun bărbat pe care l-am cunoscut vreodată”.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 33 queries | Mysql time :0.050781 (s)