La data de 27 noiembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii cu sprijinul Serviciului pentru Operaţiuni Speciale Cluj, au efectuat o percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat de 32 de ani, din comuna Luna, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat. 

În fapt, la data de 1 septembrie a.c., o femeie de 52 de ani, din municipiul Turda, a sesizat poliţiştii, cu privire la faptul că, în perioada septembrie 2019- septembrie 2020, persoane necunoscute au intrat în locuinţa mamei sale, din comuna Luna, de unde au sustras suma de 80.000 de lei. 

În urma cercetărilor şi activităţilor informativ-operative desfășurate de polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi a Serviciului Criminalistic Cluj, s-a stabilit faptul că, în luna octombrie 2019, cel în cauză ar fi pătruns prin efracţie în locuința femeii, de unde, dintr-un dulap, ar fi sustras suma de 80.000 de lei.

Cu ocazia percheziției, au fost ridicate mai multe bunuri, respectiv aparatură electronică şi electrocasnică. 

În urma activităţilor de cercetare penală efectuate şi a probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

La data de 28 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Turda, care au dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. 

coral