Un bărbat din India care a ajuns cu întârziere câteva ore la propria nuntă a avut o surrpriză uriașă în momentul în care a ajuns la ceremonie: mireasa se pregătea să se căsătorească cu altcineva.

Cei doi se cununaseră religios în urmă cu șase săptămâni, însă mireasa a refuzat să se mute în casa familiei soțului, aceasta dorind o nuntă "tradițională", cu toate ritualurile specifice zonei.

Ceremonia urma să aibă loc pe 4 decembrie, la ora 14, în orașul indian Bijnor. Însă mirele a ajuns abia seară, din cauza tenisiunilor dintre cele două familii privind lada cu zestre a miresei. Acesta a avut însă o surpriză neașteptată, mireasa a refuzat să se mai căsătorească cu el și își găsise deja un alt pretendent, potrivit Times of India.

Familia fetei susține că tatăl mirelui a avut cereri exagerate: le-a cerut o bicicletă și o sumă mare de bani, pe care aceștia nu își permiteau să o plătească. Mai mult, când aceștia l-au refuzat, bărbatul ar fi început să îi amenințe.

În ciuda tensiunilor, mirele a ajuns la ceremonie într-un târziu, însoțit de mai multe rude. Aceștia acuză că familia fetei i-a sechestrat și jefuit de bijuteriile pe care le aduseseră pentru mireasă.

În urma incidentelor, ambele familii au făcut plângeri la poliție, însă conflictul a fost în cele din urmă aplanat pe cale amiabilă, după ce cei doi au divorțat.

Imediat după ce mirele a plecat către casă, tânăra cu care ar fi trebuit să îi devină soție s-a căsătorit cu un un vecin din sat. 

coral