Patru copii din orașul Jimbolia, județul Timiș au rămas ai nimănui, după ce într-un moment de furie, tatăl a făcut un gest necugetat.

Bărbatul, care lucra ca agent de pază, și-a ucis soția, iar ulterior și-a curmat zilele. Când s-a întâmplat grozăvia, în locuință erau și doi dintre copiii familiei, unul dintre ei de numai trei ani.

Urmele descoperite în locuința din centrul orașului Jimbolia îi fac pe criminaliști să credă că între cei doi soți a avut loc o confruntare dură, informează stirile protv.

Un topor folosit în gospodărie a fost arma crimei.

După ce și-a ucis soția, Cătălin și-a luat și el viața.

Ambulanța chemată de copiii care au sperat că își mai pot salva părinții nu a mai putut însă să îi readucă la viață pe niciunul dintre ei.

Procurorii au dispus începerea urmăririi penale in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență de familie, omor comis asupra unui membru de familie

Direcția de Asistență Socială Timiș a trimis mai mulți angajați, ca să se intereseze de soarta copiilor rămăși fără părinți.

Smaranda Marcu, purtător de cuvânt DGASPC Timiș: „În urma acestui nefericit caz, copiii sunt lipsiți de grija părintească. Va fi instituită metoda de protecție și, totodată, copiii vor fi incluși într-un program de consiliere psihologică.”

Psihologii vor încerca să limiteze cât mai mult trauma pe care au trăit-o copiii. Recuperarea lor va fi însă de durată. coral