Liam Gomez, un tanar in varsta de 27 de ani, s-a trezit ametit, cu o durere puternica de ureche si cu o senzatie de vertij.

Mai mult, el auzea un zgomot uÈ™or, dar sâcâitor. Omul a sunat la muncă È™i a spus că nu se poate deplasa, fiindcă are senzaÈ›ia că-È™i pierde echilibrul, a notat Daily Mail.

El a turnat un pic de ulei în ureche È™i a folosit beÈ›igaÈ™e igienice. Când le-a scos, a descoperit că extrăsese picioarele unui păianjen.

Liam a fost îngrozit, fiindcă suferă de arahnofobie, o teamă patologică de păianjeni. Liam È™i-a pierdut o oră să scoată toate rămășiÈ›ele insectei față de care a dezvoltat o teamă patologică.

„Am vrut să-l scot cât mai repede, fiindcă urăsc păianjenii”, a spus Liam.

Groaza nu i-a trecut. Se teme ca nu cumva vizitatorul nedorit să nu fi fost femelă È™i să fi depus ouă în urechea sa.

A numărat picioarele ca să fie sigur că le-a scos pe toate!

„MarÈ›i seară, când am ajuns acasă, am descoperit deasupra uÈ™ii un cuib de păianjeni. îl simÈ›eam că mă gâdilă în urechi È™i am turnat ulei.

Când m-am trezit, peste câteva ore, aveam în continuare aceeaÈ™i senzaÈ›ie, dar auzeam È™i un zgomot uÈ™or, ca È™i cum ar fi zgâriat cineva ceva. Când am scos primul picior, am înÈ›eles ce era.

Am avut grijă să număr picioarele, să mă asigur că le-am scos pe toate”, a mai declarat Liam.

„A fost un coÈ™mar, pentru că sunt arahnofob. Mă gândesc să nu mă mai culc fără căști.

Cred că unul dintre cei pe care i-am măturat de deasupra uÈ™ii a căzut pe mine È™i mi-a intrat în ureche”, a mai spus Liam Gomez. coral