News Flash:

Viceprimarul Clujului, despre lucrările din oraș: „Suntem prezenți în centru, dar și în cartiere”

13 Iulie 2021
1076 Vizualizari | 0 Comentarii
lucrari 21 decembrie

Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit marți dimineața despre câteva dintre lucrările care se desfășoară în acest moment în Cluj-Napoca.

El a arătat stadiul acestora, precizând că proiectele vizează atât centrul orașului, cât și „toate cartierele”.

„Suntem prezenți în toate cartierele, atât în centru, cât și în cartiere. Pe Kogălniceanu lucrăm pe două străzi, iar tot la două săptămâni începem câte un tronson. De asemenea, până în prezent, au fost demolate 2.665 de garaje, iar procesul continuă. În septembrie vom avea noi demolări și tot atunci, se vor moderniza străzile pe care sunt garajele”, a explicat viceprimarul Tarcea, marți dimineață, la o emisiune radio.

El a vorbit și despre stadiul proiectului „La Terenuri”, despre care a spus că „ritmul nu este cel dorit”, în acest moment lucrările fiind realizate în proporție de 35%, conform viceprimarului. 

„Am câteva rezerve că vor reuși să recupereze termenul, iar dacă nu, vom sancționa. Proiectul trebuie finalizat anul acesta”, a spus Dan Tarcea. 

De asemenea, viceprimarul a amintit și de lucrările la Parcul Armătura, precum și de cele desfășurate pe strada Moș Ion Roată, care sunt aproape de finalizare. Urmează să aibă loc Intervenții și pe strada Mozart, spune Dan Tarcea, precum și pe alte străzi neasfaltate, care trebuie modernizate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

viceprimar cluj lucrari oras centru cartiere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1099 (s) | 22 queries | Mysql time :0.051400 (s)