Victor Slav se alatura tatilor carora fiicele le seamana ca doua picaturi de apa, copiindu-le toate trasaturile. In afara de asemanarea evidenta, Victor si Sofia au acelasi semn din nastere.

 Daca in primele zile de viata Sofia parea ca mosteneste din trasaturile mamei sale, Bianca Dragusanu, dupa prima saptamana era mai mult decat evident ca se transforma in copia fidela a lui Victor Slav. Cei doi nu numai ca au aceleasi trasaturi, dar micuta a mostenit de la Victor si semnul de nastere!

„Iti zic ceva in exclusivitate. Eu am un semn din nastere, iar fetita mea il are fix pe spate. Acelasi semn. Semanam, da”, ne-a povestit Victor, marturisindu-ne ca singura lui parere de rau in ce-o priveste pe micuta e ca nu a facut-o mai devreme. „Este fantastica. Sunt pregatit pentru urmatoarele etape ale ei. Ceea ce imi pare rau este ca nu am avut-o mai devreme, adica sa fi fost mai tanar. Dar o sa ochesc cu pusca si la 50 de ani, nu-i problema. Ma antrenez de acum”, ne-a mai spus Victor in gluma, facand, desigur, referire la perioada cand fata lui va incepe sa iasa cu baieti…

Prezentatorul de la Kanal D spune ca despartirea de Bianca nu ii influenteaza relatia cu Sofia. Tatal si fiica petrec la fel de mult timp impreuna ca inainte, cand stateau in aceeasi casa, iar Victor spune ca orice s-ar intampla, universul lui se invarte in jurul Sofiei. „La inceput, am avut senzatia ca parca nu e copilul meu. Nu-mi venea sa cred ca este acolo. Acum deja avem doi ani si patru luni si face parte din viata mea, nu concep altfel. Lucrurile s-au schimbat. In momentul in care s-a nascut Sofia, gata, ea a urcat pe primul loc si totul se invarte in jurul ei”.

coral