Dupa ce in urma cu cateva zile, v-am dezvaluit, in premiera, detalii senzationale despre cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc, prezentatorul de la Kanal D nu o mai tine la ”secret” pe sexoasa bruneta, noi detalii picante au iesit la iveala. Cu toate ca Victor Slav a prezentat-o familiei pe noua lui iubita, se pare ca acesta inca suspina dupa Bianca Dragusanu. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMANIA, va prezinta, in exclusivitate, detalii senzationale.

Victor Slav si Raluca ”Bombardiera” formeaza cel mai nou cuplu din showbiz-ul romanesc. Cu toate ca l-a inceputul relatie, prezentatorul de la Kanal D a incercat sa o tina pe bruneta departe de ochii curiosilor, recent, cei doi si-au ”oficializat” povestea de dragoste pe care o traiesc la intensitate maxima. Iar asa cum va dezvaluiam, in urma cu cateva zile, la scurt timp dupa ce a prezentat-o familiei pe femeia in bratele careia si-a gasit fericirea, prezentatorul de la Kanal D s-a afisat in public alaturi de noua lui sexy-iubita.

Detaliu care l-a dat de gol!

Cu toate ca nu isi mai tine relatia ”la secret” si marturiseste apropiatilor ca traieste o poveste de dragoste mai ceva ca-n filme alaturi de Raluca ”Bombardiera”, adevarul despre situatia amoroasa a prezentatorului de la ”Vulturii de noapte” e cu totul alta. In mediul virtual, Victor Slav a lasat la vedere un detaliu care ridica mari semen de intrebare si care pare sa-l dea de gol. Mai exact, celebrul prezentator  inca mai are poze cu fosta sotie pe conturile sale de pe site-urile de socializare. Fapt ce ne duce cu gandul la faptul ca Victor Slav nu pare sa fie pregatit sa se ”rupa” definit de Bianca Dragusanu, mama copilului sau.

Cine este Raluca,  noua iubita a lui Victor Slav

Noua iubita a lui Victor Slav, pe numele ei adevarat Raluca Diana Silea, in varsta de 27 de ani, este originara din Focsani. Dupa ce a absolvit Facultatea de Stiinte Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumita cafenea situata pe Bulevardul Decebal din Bucuresti. Apoi s-a angajat pe acelasi post in renumitul club Bamboo, acolo unde, datorita aspectului fizic, si-a castigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”. Dupa ce a lasat-o mai moale cu viata de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o renumita casa de productie muzicala, acolo unde, potrivit surselor noastre, se ocupa de Booking.

Victor Slav a fost casatorit cu Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, din pacate, ei au divortat. Ulterior, si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Bianca Dragusanu i-a daruit o fiica lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfarsitul lunii iulie, Bianca si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel ca nu a mai prezentat emisiunea “Te vreau langa mine”.

coral