News Flash:

VIVO! Cluj-Napoca renovează! Proiectul se finalizează la sfarşitul lui 2019

11 Ianuarie 2019
2004 Vizualizari | 0 Comentarii
VIVO Cluj Napoca

VIVO! Cluj-Napoca, cel mai mare centru comercial al IMMOFINANZ din România, demarează cel mai amplu proces de modernizare. Proiectul include atât lansarea unor branduri noi şi unice în regiune, precum Peek&Cloppenburg, cât și extinderea unor magazine importante din centrul comercial, şi reprezintă implicarea și sprijinul pe care IMMOFINANZ îl oferă comunității locale.

Proiectul de modernizare ce își propune să ofere o atmosferă contemporană, servicii premium și o calitate îmbunătăţită a vizitei clienților, este preconizat să se finalizeze la sfârşitul lui 2019.

Acesta va fi implementat de către IMMOFINANZ și CBRE România, administrator al proprietăţii, și va transforma VIVO! Cluj-Napoca în destinația principală de shopping din Transilvania.

Fulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZ România, a declarat: “Proiectul de renovare al VIVO! Cluj-Napoca reflectă promisiunea noastră de a oferi întotdeauna servicii de calitate chiriașilor noștri și de a ține pasul cu nevoile mereu în schimbare ale clienților. Spre finalul anului 2019, vizitatorii noștri se vor bucura la maximum de noua experiență de shopping din VIVO! Cluj-Napoca.”

Luiza Moraru, Head of CEE Asset Services, a adăugat: “Suntem extrem de încântați să fim parte din acest proiect de mare anvergură. Mixul de chiriași al centrului comercial din inima Transilvaniei va fi actualizat și va oferi clienților o nouă perspectivă de shopping, unică pentru această regiune. Suntem convinși că proiectul de renovare va optimiza experiența de cumpărături a clienților.”

Deschis în 12 octombrie 2007, VIVO! Cluj-Napoca este cel mai mare complex multifuncțional, pe un singur nivel, din România. Acesta reprezintă un concept urban, ce urmăreşte să recreeze centrul unui oraș sub același acoperiș, creând astfel evadarea perfectă pentru locuitorii din Cluj-Napoca în timpul săptămânii, și pentru întreaga regiune, la final de săptămână. VIVO! a trecut printr-un proces de rebranding în noiembrie 2016 și printr-un proces de modernizare în 2017 ce a creat un aspect definit de conceptul ”Acasă departe de casă” pentru zona de restaurante, toalete și coridoare.

***

Despre IMMOFINANZ
IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Grupul deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,3 miliarde de euro, ce cuprinde peste 220 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

renovare constructii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1055 (s) | 22 queries | Mysql time :0.039961 (s)