News Flash:

Zelenski, mesaj de de Ziua Victoriei de pe străzile pustii din Kiev: "Foarte curând vor fi două Zile ale Victoriei în Ucraina. Și cineva nu va avea niciuna"

9 Mai 2022
436 Vizualizari | 0 Comentarii
Pre edintele Ucrainei Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a publicat un mesaj video, de Ziua Victoriei, de pe străzile cu baricade din Kiev, în care afirmă că ucrainenii "vor învinge".

În timp ce străzile din Moscova este în sărbătoare, cu străzile pline de oameni la parada de 9 mai, ascultându-l pe Putin vorbind de la tribună, Kievul este pustiu, străzile pline de baricade. Președintele Volodimir Zelenski a ieșit singur într-o defilare simbolică în pentru o nouă Zi a Victoriei pentru Ucraina:

„Luptăm pentru libertatea copiilor noștri și, prin urmare, vom învinge”, a spus el.

“Nu vom uita niciodată ce au făcut strămoșii noștri în cel de-al Doilea Război Mondial, care a ucis peste opt milioane de ucraineni. Foarte curând vor fi două Zile ale Victoriei în Ucraina. Și cineva nu va avea niciuna”.

“Am câștigat atunci. Vom învinge și acum. La mulți ani de Ziua Victoriei asupra nazismului!”, a mai transmis Volodimir Zelenski într-un mesaj video postat de 9 mai.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 33 queries | Mysql time :0.049134 (s)