Alex Bodi si Bianca Dragusanu pareau la un pas de impacare. Cei doi soti s-au certat din nou.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt impreuna de un an si doua luni si au doar trei luni de cand au devenit sot si sotie. Cu toate acestea, lucruri nu merg atat de bine pe cat ar fi sperat ei atunci cand s-au casatorit.

Scandalurile in cuplul format din Bianca Dragusanu si Alex Bodi se tin lant si nu o data au fost surprinsi in timp ce se certau in public. Dupa ce cei doi amorezi au fost filmati in timp ce se certau la cutite in parcarea unui restaurant, iar blondina s-a urcat pe masina de teama sotului ei, un episod asemanator a avut loc recent.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au facut din nou scandal!

Bianca Dragusanu au fost filmati din nou in timp ce se certau, dedata aceasta in parcarea unui alt local. Situatia intre cei doi soti era vizibil tensionata, iar, la un moment dat, blondina s-a intors cu spatele la sotul ei si a plecat hotarata de langa el. Musculosul afacerist a fugit dupa ea si a prins-o de mana, tragand-o cu forta spre el, apoi a luat-o in brate incercand sa o impace.

Martorii de la fata locului spun ca Bianca Dragusanu ar fi vrut sa se arunce in fata masinilor. „Si-au spalat ”rufele in public. Au oferit un adevarat spectacol. Ea a vrut sa se arunce in fata masinilor!”, a declarat persoana care a surprins intregul scandal, relateaza Cancan.

sursa fot: Cancan

coral