Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de pierdere. Dar destinul se dovedește a fi nemilos, iar cei care l-au cunoscut sau au colaborat cu el sunt, astăzi, cuprinși de durere.

Vicepreședintele Federației Române de Karate Tradițional, Paul Pintilie, a murit în timp ce afla la volanul mașinii sale, pe o stradă din Piatra Neamț. Paramedicii SMURD nu au reușit să îl resusciteze pe bărbatul de 57 de ani, care era și consilier local în CL Piatra Neamț.

Karate Tradițional, avea antrenament cu elevii săi, la Sala Ceahlău, vineri seara, însă i s-a făcut rău în timp ce era la volan.

Un echipaj SMURD care a intervenit pentru salvarea bărbatului, care este și consilier local în Consiliul Local Piatra Neamț, din partea PNL. Paramedicii au încercat să îl resusciteze, însă manevrele nu au avut rezultat, fiind declarat decesul.

Necropsia va stabili cauza morții sportivului. Primele indicii arată că acesta ar fi suferit un infarct.

Pe pagina de Facebook a lui Paul Pintilie au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe. De asemenea, și Federația Română de Karate Tradițional a postat un mesaj pentru „sensei”: „A plecat dintre noi spre o lume mai bună, Sensei Paul Pintilie. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Oss, Sensei!”, au scris reprezentanții Federației.

coral