Ies la iveală detalii șocante despre cazul criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă! Reporterii au reușit să filmeze cu camera ascunsă un dialog purtat cu o jurnalistă sub acoperire chiar cu cuscrul lui Dincă! 

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Bărbatul, care a părut că îi place de jurnalista deghizată într-o fată simplă, a stat de vorbă relaxat și a făcut declarații la care nimeni nu s-ar fi așteptat! 

CRIMINALUL DE LA CARACAL. Așa a ieșit la iveală faptul că anumite tinere răpite nu sunt moarte, ci au fost trimise în Italia. Să fie vorba despre Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu? Mai mult decât atât, cuscrul lui Gheorghe Dincă s-a lăudat cu palmaresul său de sute de femei, printre care și copile minore! Bărbatul a povestit cu lux de amănunte nopțile petrecute cu tinere din localitate, dar a oferit și detalii despre Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal:

CRIMINALUL DE LA CARACAL. „Ești făcute bine, hai să-ți dau un inel. De unde ești tu, că nu ești de aici. Eu sunt cu ăla implicat, cu Dincă. Băiatul lui cel mare o ținea pe fata mea. Am trei fete în Italia. Trei controale am avut (…) Au zis că sunt fetele moarte și le-a adus ginerele meu la mine în curte. Fetele le-a luat ginerele meu, le-a expediat imediat…îl arestează și pe el.

CRIMINALUL DE LA CARACAL. M-oi pune, nu m-oi pune, dar îl arestează și pe el. A luat fetele și le-a dus în Italia la produs (…) Dincă mi-a rupt coastele, a amenințat cu cuțitul pe fata mea (…) Faci 200-300 de euro. Luăm mașina, dar fără mine nu plecați în mașină. Ne duce ginerele meu, ne duce ginerele meu, are 18 ani de când circulă prin Italia. Ne cazează și ieși la produs. Are el italieni, șmecheri mari”

coral