Povestea angajatului de la Glovo fara maini, care livreaza mancare prin Bucuresti s-a viralizat pe internet, iar dupa ce a ajuns la Mihai Bendeac, si Loredana Chivu a avut ceva de spus despre determinarea baiatului de a munci, chiar si in aceste conditii grele.

Ieri, cancan.ro va arata povestea unui tanar angajat de la Glovo, care desi nu are maini, livreaza mancare in Bucuresti. Desi este dificil, acestuia nu-i lipseste determinarea si dorinta de a avea un viitor mai bun. Dupa ce Mihai Bendeac s-a aratat a fi extrem de impresionat de povestea lui, nici Loredana Chivu nu a ramas indiferenta. Focoasa blondina a distribuit si ea fotografiile emotionante cu angajatul de la Glovo, alaturi de doua emoticoane triste, pesemne ca si pe ea a impresionat-o foarte mult aceasta poveste si situatia in care baiatul munceste, zi de zi, pentru a-si castiga traiul.

Mihai Bendeac, impresionat de povestea angajatului fara maini

Imediat dupa ce povestea angajatului de la Glovo care livreaza mancare fara maini a devenit virala, Mihai Bendeac a postat pe contul sau de Facebook imagini cu acesta, dar si un mesaj emotionant prin care le transmite celor care il urmaresc sa distribuie postarea, pentru ca aceasta sa ajunga la eroul fara maini.

„Ajutoare sociale ziceti ? Ia uitati-va aici.

Vreau sa distribuim asta pana ajunge la baiatul din imagine. Vreau sa-l felicitam cu totii si eventual sa ne anunte cand si cum munceste, ca sa comandam si noi. Mi-ar placea o discutie cu el!” a scris Mihai Bendeac, pe contul sau de Facebook.

coral