Dupa o relatie de 13 ani, vedeta Kanal D Mihai Mitoseru a anuntat ca se desparte de sotia lui din cauza prioritatilor diferite pe care acestia le aveau. Fanii lui, dar mai ales colegii, s-au aratat socati de decizie si i-au sugerat sa se mai gandeasca.

Mihai Mitoseru si Noemi au decis sa divorteze, potrivit anuntului facut de actor pe contul lui de Facebook. Acesta a explicat motivele care au dus la despartire.

”Am avut bunul simt sa ascund elegant situatia, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul cand ma intreaba toata lumea de ce sunt singur! Dupa o relatie de 13 ani, am holtarat ca saptamana viitoare sa mergem la notar si sa divortam! Nu ne mai intelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie si copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani si si-a pus silicoane), si de 3 luni a plecat la mama ei! Stiu ca ne iubim (e greu sa treaca dupa atatia ani), dar e mai bine asa! Ii multumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna (si au fost multe in 13 ani!) si vreau sa fie fericita toata viata (chiar si fara mine), dar imi doresc acelasi lucru si pt mine! ?”, a scris Mitoseru.

Evident, au urmat multe comentarii in care fanii celor doi si-au aratat dezamagirea, iar printre ele a fost si un comentariu lasat de interpreta de muzica populara Silvana Riciu, care a considerat acelasi lucru.

”Eu zic sa va mai ganditi si sa gasiti in voi forta de a repara totul. E pacat sa va pierdeti unul pe altul, e pacat sa va pierdeti iubirea frumoasa. Va fi foarte greu sa va gasiti un alt partener de viata pentru ca e foarte greu in ziua de azi sa gasesti un om de calitate ( femeie/barbat) langa care sa traiesti”, a scris Silvana pe Facebook, intr-un comentariu pe care l-a lasat in dreptul anuntului de divort.

coral