”Casa groazei” din Caracal, locuinta unde criminalul Gheorghe Dinca a sechestrat-o, violat-o si ucis-o pe Alexandra Macesanu, este un adevarat depozit de vechituri. In urma perchezitiei efectuate, au fost ridicati saci care contineau haine de femeie, iar toata lumea s-a intrebat care era provenienta lor si daca nu cumva este vorba despre obiecte vestimentare care au apartinut altor victime.

Conform ultimelor informatii, hainele de femeie ar fi fost aduse acasa de Gheorghe Dinca dupa ce le-a descoperit printre daramaturile unor blocuri demolate. Aceeasi explicatie este data si in cazul bucatilor de asfalt descoperite de cei care cerceteaza curtea criminalului. Totusi, inca nu se stie ce l-a determinat pe Gheorghe Dinca sa fie asa ”strangator”, cu toate ca – asa cum au putut constata anchetatorii – acesta avea obiceiul de a aduna pe proprietate tot felul de obiecte.

Genuncherele lui Gheorghe Dinca

Medicul Tarek Nazer, specialist Ortopedie-Traumatologie, a explicat posibilele cauze pentru care Gheorghe Dinca avea genunchii astfel protejati.

“Aceste genunchiere fara suport metalic, decupate in zona rotulei si cu arici se achizitioneaza in mod normal de la farmacie. Nu vorbim de unele profesionale care sunt recomandate in cazul unei patologii specifice de catre medic. Asadar, fie le purta ca sa scape de un disconfort minor, fie ca ar avea probleme mai serioase. Faptul ca barbatul din Caracal are 66 ani ne poate conduce cu gandul ca sufera de o afectiune de tip degenerativ, anume gonartroza (artroza genunchiului), problema des intalnita la aceasta varsta”, a declarat Nazer.

coral