Actorul Adrian Titieni nu a primit deloc bine vestea ca fosta sa sotie, actrita Adriana Titieni, are o relatie cu Alexandru Papadopol, fostul partener de viata al Ioanei Ginghina.

Potrivit click.ro, imaginile cu Adriana Titieni si Alexandru Papadopol imbaratisandu-se si sarutandu-se nu i-au picat deloc bine.

”Adi este distrus. Nu se gandea nici o clipa ca poate sa primeasca aceasta lovitura de la un coleg de scena, de la omul cu care joaca in aceeasi piesa de trei ani. Este foarte afectat si se gandeste la copii. El este un tip foarte discret, mereu si-a vazut de ale lui, chiar daca a avut probleme in casnicie, avea un calm deosebit si masca orice necaz. Fix asa face si acum, prefera sa nu vorbeasca despre situatia asta, insa este daramat”, au declarat, pentru sursa mai sus-mentionata, surse din anturajul actorului si regizorului Adrian Titieni.

Alexandru Papadopol si Adrian Titieni joaca impreuna de trei ani in piesa de teatru „O spovedanie”. Urmatoarea reprezentatie este programata in septembrie, insa s-ar putea sa sufere modificari in ceea ce priveste componenta.

”Adrian nu vrea sa stea fata in fata, pe aceeasi scena cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atat de mult… Probabil ca nu vor mai fi colegi in aceasta piesa de teatru”, a mai spus aceeiasi sursa pentru click.ro.

coral