Lovitura dupa lovitura in cazul Caracal. Dupa ce fratele ei a fost implicat intr-un scandal cu mai multi jurnalisti, Daniela, fiica lui Gheorghe Dinca, a plecat din Romania. Totul, dupa ce Daniel Dinca a fost lasat sa plece de politistii care l-au adiat timp de mai bine de 6 ore.

Daniela, fiica lui Gheorghe Dinca, a parasit tara, potrivit RomaniaTV. Acest lucru s-a intamplat dupa ce, marti, aceasta a mers la sediul CNA alaturi de fratele ei, pentru a formula o plangere impotriva mai multor posturi de televiziune.

Lucrurile au degenerat, iar, atunci cand a fost intrebat de tatal lui, Daniel Dinca a rabufnit si a tabarat pe un operator al unei televiziuni. S-a sunat la 112, iar agresiunile fiului lui Dinca s-au terminat cu o vizita la sectia de Politie.

”Unul dintre cameramani l-a jignit pe fratele meu. A dorit sa caute scandal pentru ca vedeau ca noi ne continuam drumul si nu vrem sa comentam. Nu s-a intamplat ce spun ei. Fratele meu nu l-a lovit pe cameraman, el s-a impiedicat singur. Nu mintim, de ce vi se pare ca mintim. Camera i-a cazut din mana domnului, noi nu l-am lovit. Fratele meu e cu mine, suntem in drum spre Arad. Nu stim ca e cautat de politie. Daca Politia o sa ne comunice, o sa luam legatura cu ei”, declara Daniela Dinca, inainte ca fratele ei sa se predea la Politie.

coral