Lovitura primita de Antena 1, dupa ce Loredana Groza a aparut fara sutien la TV.

Loredana Groza a avut o aparitie provocatoare la TV! Invitata la matinalul de la Antena 1 impreuna cu baietii de la Voltaj, cunoscuta artista a venit imbracata in negru din cap pana in picioare, iar piesa de rezistenta a fost sacolul care avea un decolteu de-ti taia respiratia. Tinuta sexy i-a uimit pe telespectatori, dar si pe cei de la CNA.

Emisiunea Neatza cu Razvan si Dani, difuzata luni, 3 noiembrie, cu Loredana invitata, a fost reclamata la CNA. Potrivit paginademedia.ro, emisiunea urmeaza sa fie analizata de CNA in sedintele urmatoare, dupa ce va fi intocmit un raport de monitorizare.

Loredana Groza, preocupata de felul in care arata

Loredana Groza este foarte preocupata de felul in care arata, iar acum, in pragul varstei de 50 de ani, arata demential. Artista merge periodic la sala si adopta un stil de viata sanatos, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Loredana Groza a fost dintotdeauna discreta in legatura cu anumite tratamente la care ea a apelat, insa, multe voci sustin ca vedeta a trecut de multe ori pragul medicului estetician, care a ajutat-o sa aiba un chip si un trup impecabil. In legatura, insa, cu operatiile estetice, cantareata a afirmat ca secretul frumusetii nu sta in astfel de interventii. Pe de alta parte insa, de ceva vreme buna, ea pune accent pe latura spirituala.

“Secretul fumusetii nu sta in operatii. Nu ne nastem perfecti, nimeni nu e. Trebuie sa avem dorinta de a fi mai frumosi si nu doar fizic. In fiecare zi meditez si multumesc pentru aceste daruri si pentru oamenii din viata mea”, a declarat Loredana Groza in cadrul unei emisiuni TV.

coral