Un accident rutier grav a avut loc in noaptea de sambata spre duminica pe litoral. Din primele informatii, ar fi implicat si Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LFP), care se afla intr-un Aston Martin DBS.  Din imaginile de la fata locului se poate observa faptul ca bolidul este puternic avariat.

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, tocmai isi cumparase autorismul de lux, pe care l-a avariat destul de tare, iar cealalta masina a fost facuta praf.

In urma impactului, celalalt sofer ar fi murit. Nu se stie inca in ce stare se afla Mario Iorgulescu, dupa producerea accidentului.

Mario Iorgulescu, retinut in 2016

Mario Iorgulescu a fost scolit la Geneva, in Elvetia. A devenit cunoscut in presa mondena datorita relatiilor sale amoroase cu diferite domnisoare din lumea buna a capitalei. S-a iubit o perioada cu fotomodelul Bianca Taban, apoi s-a zvonit ca ar fi avut o relatie cu fosta asistenta TV Daniela Crudu.

Fiul lui Gino Iorgulescu, Mario a fost retinut in 2016 pe 6 septembrie mai exact alaturi de inca trei persoane pentru savarsirea unor infractiuni, loviri si alte violente. Apartamentul lui Marioa fost perchezitionat de Politia Capitalei dupa ce baiatul sefului de la LPF a fost incadrat intr-un dosar penal alaturi de alte persoane.

coral