Sperietura teribila pentru o sexy-asistenta TV! Chiar in aceasta dimineata, in timp ce se indrepta spre platou, a facut accident. Blonda a tras o sperietura groaznica.

Bianca, blonda sexy de la „Star Matinal de Weekend”, a facut accident, vineri dimineata. Asistenta TV a trecut prin momente groaznice, iar imaginile obtinute de Spynews.ro arata ca a avut si motive pentru acest lucru. Autoturismul blondinei a fost avariat destul de serios, insa, din fericire, asta e cel mai rau lucru care s-a intamplat. Bianca este bine si, de sambata, telespectatorii o vor putea vedea din nou la TV.

Sexy-asistenta de la „Star Matinal de Weekend” a facut accident!

Vineri dimineata, ploaia si frigul au dat batai de cap tuturor soferilor din Capitala si nu numai. Drept urmare, una dintre „victimele” carosabilului alunecos a fost chiar Bianca, bomba sexy ce incanta privirea in fiecare vineri, sambata si duminica, pe Antena Stars.

Chiar in timp ce se indrepta spre platouri, pentru o noua emisie a indragitului matinal prezentat de Nasrin si Andrei Stefanescu, blondina a patit o nepatita! A tras o sperietura cumplita si i-a luat ceva sa-si revina din soc, insa, ea este bine si, de sambata, isi va putea relua aparitiile pe micile ecrane ale fanilor „Star Matinal de Weekend”.

sursa:spynews.ro

coral