Adi de Adi si fratele lui, Sorin Copilul de Aur, au fost transportati de urgenta la spital, dupa ce masina lor a fost implicata intr-un grav accident rutier. Accidentul a avut loc in apropiere de Oltenita, pe DN4.

Bolidul de lux al Fratilor de Aur ar fi ajuns in afara partii carosabile, apoi s-a rasturnat pe partea dreapta, din cauza vitezei. Acesta ar fi ajuns pe contrasens si pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism a iesit de pe drum.

Nu se stiu inca circumstantele exacte ale accidentului, insa Dan Bursuc a declarat pentru CANCAN.RO ca cei doi artisti n-au patit nimic grav, iar vina ar apartine unui alt sofer care a intrat in ei. ”Ei sunt bine, n-au rani, a intrat cineva in ei cu masina, dar nu a fost nevoie sa mearga la spital”, a explicat celebrul impresar.

Sorinel Copilul de Aur are o relatie cu o fosta animatoare din cluburile bucurestene pe nume Alina inca din 2014. Acesta nu era singurul ei job, ea fiind, de multe ori, solicitata pentru petreceri private ale oamenilor cu bani care vor sa vada mai mult decat un dans, ea practicand si striptease-ul. Cei doi s-au casatorit in septembrie 2017, iar in aprilie 2017 au devenit parintii micutei Ana Maria Florence.

coral