Un șofer s-a răsturnat cu mașina în timp ce se deplasa pe strada Dejului din Gherla.

Pomperii clujeni au intervenit ieri seară în municipiul Gherla după ce un șofer a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat.

„O autospecială și un echipaj SAJ au fost alertate în cursul nopții trecute, ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism, care circula pe strada Dejului din municipiul Gherla.
Evenimentul a avut loc în jurul orei 22.00, iar pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe plafon și ocupantul ieșit în afara acestuia. Bărbatul a fost consultat de către echipajul SAJ și a fost transportat la spital, prezentând afecțiuni ușoare”, a tranmsis ISU Cluj.

„Accident produs în jurul orei 21.50, pe DN1 C, pe raza comunei Mintiu Gherlii – în afara localității. Un conducător auto de 23 de ani, din Gherla, care se deplasa din direcția Dej-Gherla ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind de pe partea carosabilă, mai apoi autoturismul răsturnându-se.
Conducătorul auto a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.