Avertisment de utlima ora! Agentia Nationala a Medicamentului le cere tuturor cetatenilor sa nu cumpere sub nicio forma acest produs des folosit pentru ingrijirea copiilor! Exista inca in farmacii, dar este periculos pentru sanatate!

Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) avertizeaza in privinta unei creme aflate pe piata, care a fost notificata ca produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, si care in realitate contine substante active medicamentoase.

Este vorba de produsul Aur Derm Crema cu mimoza, smirna si propolis.

'ANMDM informeaza cu privire la produsul Aur Derm Crema cu mimoza, smirna si propolis. Crema a fost notificata ca si produs cosmetic, cu declararea unor ingrediente naturale, continand in realitate substante active medicamentoase cu efectul terapeutic specific, identificate de autoritatea austriaca de profil, care a emis o alerta in acest sens', se arata intr-un comunicat al ANMDM.

Sanatatea persoanelor poate fi grav afectata

Agentia Nationala a Medicamentului atentioneaza pacientii sa nu achizitioneze Aur Derm Crema cu mimoza, smirna si propolis, crema aflata inca pe piata, pana la finalizarea procedurii de retragere de la comercializare, urmata de distrugerea produsului, avand in vedere posibilul impact negativ asupra sanatatii persoanelor carora li se administreaza.

coral