News Flash:

ASF are un nou site de educație financiară

11 Februarie 2022
387 Vizualizari | 0 Comentarii
ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat noul site de educație financiară – www.edutime.ro – care s-a transformat dintr-un portal de prezentare a activității într-o resursă de proiecte, programe și informații dedicate persoanelor care vor să-și îmbunătățească cunoștințele în domeniul financiar.

Programele de educație și cursurile susținute de lectorii ASF, prezentate pe site, sunt structurate pe categorii de cursanți (elevi, studenți, profesori etc.), iar secțiunile au fost gândite astfel încât să ofere utilizatorilor posibilitatea de a găsi rapid informațiile de care au nevoie. 

Site-ul conține și o zonă dedicată copiilor, unde se regăsesc audiobook-uri, povești și filme prin intermediul cărora cei mici pot dobândi cunoștințe elementare în domeniul financiar.

Site-ul are un design modern, este ușor de accesat și poate fi utilizat atât de pe desktop, cât și de pe platformele mobile. Structura www.edutime.ro este una intuitivă, adaptată ultimelor tendințe în materie de nagivare online.

Educația financiară este una dintre misiunile fundamentale ale ASF, fiind considerată un vector important de dezvoltare a piețelor financiare non-bancare.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2022_02_11_at_11.47_.17_.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 33 queries | Mysql time :0.054496 (s)