Fostul mare fotbalist Bănel Nicoliță este pe cai mari și câștigă bani frumoși din TikTok, totodată ocupându-se de școala de fotbal deschisă în București. Stelistul a trecut prin momente dificile în urmă cu câțiva ani, după ce s-a despărțit de soția cu care are două fete. Divorțul dintre Cristina și Bănel Nicoliță s-a produs însă abia la începutul lui 2020.

Cunoscutul fotbalist Bănel Nicoliță a trecut prin momente grele după separarea și divorțul de soția sa. Cauza despărțirii a reprezentat-o clubul de fotbal CS Făurei, în care Bănel a investit foarte mulți bani dar și timp. Acum, fostul stelist pare să fi revenit pe linia de plutire și chiar îi merge bine în prezent.

Bănel Nicoliță câștigă bani frumoși din TikTok

Bănel Nicoliță, în vârstă de 37 de ani, a jucat la echipe precum FCSB, Saint-Etienne sau Nantes, și a strâns în cariera sa sume importante de bani. Recent, fostul internațional a dezvăluit că a pierdut o sumă importantă în urma investiției la CS Făurei, proiect din cauza căruia a ajuns la divorț.

Bănel a abandonat proiectul din orașul său natal și a deschis o școală de fotbal în București. Mai mult, pe lângă asta face sume impresionante de bani și din… TikTok! Nicoliță are peste 110.000 urmăritori pe TikTok și câștigă aproximativ 2.000 de euro lunar.

Ce regrete are Bănel Nicoliță

După cariera de fotbalist, fostul internațional român mai are în conturi aproximativ 300.000 de euro. Ce-i drept, are făcute ceva investiții și în imobiliare, așa că nu își face griji pentru viitor. Cu toate acestea, cel mai mare regret al său este faptul că s-a despărțit de soția sa, cu care are două fetițe.

300 și ceva de mii de euro. Restul în imobiliare. N-am câștigat foarte mult. Pentru că eu în Franța jumătate dădeam la statul francez. Așa era acolo. Vă pot confirma cei care au fost acolo. Am făcut și greșeli, de ce să mă ascund. Fiecare greșește! N-au fost greșeli grave. Ce mi-a plăcut, am făcut. N-am regrete. În fotbal am pierdut cei mai mulți bani”, a spus Bănel Nicoliță, GSP.ro.

Bănel Nicoliță a adunat 263 de meciuri în tricoul FCSB-ului, în 6 ani și jumătate petrecuți în Ghencea. Mijlocașul dreapta a mai evoluat trei sezoane în Franța, îmbrăcând de 28 de ori tricoul lui Saint-Etienne și de 20 de ori pe cel al lui Nantes. Pe finalul carierei, Bănel a mai jucat câteva luni și în Cipru, la Aris Limassol.

 

  coral