Câţi bani cere Dan Ciotoi pentru o nuntă. Formația „Generic” a fost una dintre cele mai apreciate trupe ale anilor ’80-’90, alături de Azur și Odeon. Chiar dacă anii au trecut, lumea ascultă în continuare piesele lor.

Câţi bani cere Dan Ciotoi pentru o nuntă. În anul 2000, membrii formaţiei au avut o perioadă de cumpănă şi au decis să se despartă. Revenirea a fost însă în forță, iar acum încântă fanii la diverse evenimente, unde sunt chemaţi să cânte.

Câţi bani cere Dan Ciotoi pentru o nuntă

Piesele lui Dan Ciotoi – precum “Banii n-aduc fericirea”, „S-a rupt lanțul de iubire” ori „Prințișorul” – sunt însă cunoscute și fredonate de multă lume, iar atmosfera pe care reușește artistul să o redea la evenimente este greu de egalat. Ei bine, tariful trupei Generic se învârte în jur de 4.000 de euro, pentru o noapte întreagă de petrecere.

În cazul în care nunta nu se ține în Capitală, mirii sunt nevoiți să contribuie cu o taxă suplimentară, pentru masa și cazarea artiștilor. Valul de nunți de după pandemie a adus o mare bucurie și pentru Dan Ciotoi, care ar avea agenda plină până la sfârșitul anului.

Formația Generic a avut un succes răsunător în anii de dinainte și după Revoluția din 1989. De asemenea, ea mai are și acum destul de mulți fani, deoarece multe din melodii au rămas în vogă și sunt solicitate la petreceri. Însă dincolo de spectacole și de succesul artistic cunoscut de Dan Ciotoi, el nu a cunoscut doar bucurii în viață. Chiar dacă acesta așa lăsa să se înțeleagă atunci când urca pe scenă, liderul formației Generic a trecut prin multe cumpene și nu i-a fost deloc ușor, arata realitatea.net

La un moment dat, Dan Ciotoi a avut o aventură și a ales să plece de acasă, iar soția a cerut divorțul după 30 de ani de căsnicie. Într-un interviu, artistul a povestit că atunci au început toate problemele lui. Mai întâi a fost divorțul, apoi a suferit o depresie, urmată de un accident rutier. Dan Ciotoi nu s-a ferit să spună că a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor. Atât de copleșit se simțea de toate problemele din viața lui.

„Eram la limită de a-mi lua zilele. Dacă mai dura o lună, da. Simţi că nu mai are rost să mai trăieşti, nu ai pentru ce. Am avut un prieten care mi-a spus că e foarte grav şi m-am dus la psiholog”, povestea liderul formației Generic într-un interviu.

 

coral