E oficial! Producatorii emisiunii “Ferma” au anuntat data la care incepe sa ruleze la Pro TV. Indragitul show de televiziune revine intr-un format nou, cu noi prezentatori: Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan. Concurentul care va castiga finala de la “Ferma” 2019 va pleca acasa cu 50.000 de euro.

Ce se va intampla in noul sezon “Ferma”

Sezonul patru din “Ferma” aduce un nou inceput si va intra in casele tuturor romanilor marti, 29 ianuarie, la ora 21:30! 18 concurenti sunt pregatiti (sau asa considera ei) pentru momente de neuitat, surprize, tensiune, lacrimi si rasete in varful muntelui, in zapada, intr-o micro societate pe care trebuie sa si-o construiasca singuri. “Ferma” ii va surprinde la fiecare ocazie!

Brigitte Nastase, Geanina Ilies, Otilia, Carmen Negoita, Claudia Pavel, Diana Belbita, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Ame Calin, Catalin Morosanu, Emil Rengle, Florin Pastrama, Jorge, Kamara, Marius Craciun, Remus Boroiu, Silviu Tolu si Vali Barbulescu au intrat in Ferma cu motivatii diferite, insa toti isi propun sa castige premiul in valoare de 50.000 de euro.

Pe 29 ianuarie, de la ora 21:30, telespectatorii vor vedea cum Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan ii intampina in Ferma pe cei 18 concurenti cu surprize placute si mai putin placute! Ramane de vazut cum vor reactiona concurentii atunci cand vor fi fata in fata cu Ferma. Un nou inceput!

coral