News Flash:

Caz incredibil la Arad: O fetiță de 5-6 ani, găsită carbonizată în cimitir. Parchetul susține că a fost clar o crimă

1 Noiembrie 2021
630 Vizualizari | 0 Comentarii
Fetita gasita carbonizata la Arad

Cercetările în cazul fetiței arse, găsită lângă un cimitir din Arad, au fost extinse și pentru violenţă în familie şi profanare de cadavre sau morminte. Fetița avea 5-6 ani, iar moartea ei a fost provocată de o lovitură în cap. Anchetatorii au reușit să îi reconstituie chipul.

Conform unui comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, inițial a fost găsit un picior al copilei, în cartierul Bujac din orașul Arad, lângă cimitir. La la o distanţă de aproximativ 50 metri a fost identificat şi cadavrul, care prezenta urme de carbonizare în parte inferioară şi lipsa picioarelor.

Zona în care a fost descoperit cadavrul avea urmele unei incendieri.

În cauză s-a început urmărirea penală „in rem” pentru omor, profanare de cadavre sau morminte. Apoi, prin ordonanţa de vineri, s-a dispus extinderea cercetărilor pentru violenţă în familie şi profanare de cadavre sau morminte.

Au fost prelevate mai multe urme care urmează a fi dispuse expertize complexe genetice-judiciare, fizico-chimice, toxicologice.

Totodată, după autopsie, medicul legist a stabilit că victima este o fetiță cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani, că moartea a fost violentă şi a fost cauzată posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural, data morţii datează cu 24-48 ore anterior găsirii cadavrului.

Atât cu ocazia cercetării la faţa locului cât şi după reluarea acestora, existând suspiciuni că s-a folosit un accelerator pentru producerea incendiului, s-a dispus lărgirea zonei de căutare a unor eventuale recipiente a căror conţinut a fost folosit pentru incendiere.

De asemenea s-a reuşit obţinerea unei fotografii în care sunt vizibile toate semnalmentele victimei, atât din faţă cât şi din profil.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1391 (s) | 33 queries | Mysql time :0.046703 (s)