Noi detalii din ancheta de la Caracal. Legistii de la Institutul National de Medicina Legala au colaborat cu mai multi specialisti pentru o analiza amanuntita si non-invaziva a probelor din butoi si pentru oasele gasite in liziera.

Probele care ridicau cele mai mai probleme: cenusa gasita in butoi si oasele din liziera, au fost analizate si la Magurele, la Institutul National pentru Fizica Laserilor, Plasmei si Radiatiei. Cercetatorii de acolo au facut analiza fara sa stie de unde provin aceste probe si alti specialistui au tras concluziile.

 In ceea ce priveste oasele din liziera, specialistii au constatat ca exista titaniu: un element chimic care a fost gasit si in obiectele pe care "monstrul din Caracal" le-a pus pe foc pentru intretinerea arderii: placi de baza de la computer, incarcatoare, s.a.m.d.

Pare-se ca titaniul ar fi ajuns pe oseminte printr-un proces de ardere la peste 600 de grade, de cateva ore. Practic, sunt detalii care arata ca oasele din liziera au ars, intr-adevar, in butoiul lui Dinca. Pe oseminte au mai fost identificate particule din carpe inmuiate in motorina, haine, polistiren, vaselina si carton bitumat.

Particule din acestea au fost identificate si pe oasele din butoi. In cazul lor, antropologii sustin ca apartin unui alt cadavru.

coral