Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino. Ai fi surprins să afli câți oameni se apropie de roată și speră doar la ce e mai bun.

Sigur, ar putea fi ziua ta norocoasă, dar de ce să nu încerci să îți îmbunătățești șansele de a câștiga la ruletă prin evitarea unor gafe foarte comune? În acest articol, vorbim despre cinci strategii de bază care ar trebui să te ajute. Deși nu îți putem promite că vei încasa sume mari de bani, cu siguranță vei evita să pierzi bani. Dacă vrei distracție gratis, încearcă acum Pragmatic demo.

Cunoaște-ți șansele de câștig

Ruleta este unul dintre jocurile din cazino care are un avantaj scăzut al casei, ceea ce înseamnă că îți oferă una dintre cele mai bune șanse să câștigi. Cu toate acestea, dacă nu cunoști cotele jocului și în ce condiții sunt aceste probabilități în favoarea ta, ai putea sfârși prin a te trezi în situații total nefavorabile.

De exemplu, ruleta europeană are procente de plată mai bune decât cea americană. Jucând doar această versiune, vei avea de câștigat pe termen lung. În ceea ce privește pariurile specifice, câștigul individual de 35/1 este ispititor, dar ai doar 2,7% șanse de a câștiga. Este aceasta cea mai bună alegere matematică? Sau ce zici de patru numere, caz în care ruleta plătește cu 8/1, dar are doar 10,5% șanse de a nimeri?

Nu vom intra în prea multe explicații despre cote, dar concluzia este că este important să cunoști tabelul de plată la ruletă înainte de a-ți crește șansele de a pune mâna pe un premiu. Urmărește câteva videoclipuri pe YouTube pentru a-ți face o idee mai bună despre șansele de câștig la ruletă. Dacă te duci în orb și speri doar la o zi norocoasă, este puțin probabil să ai la fel de mult succes.

            

Nu rata bonusurile online

Când vine vorba de ruletă, poți juca de fapt jocul într-un anumit mod în care șansele sunt cu adevărat mari. Dacă adaugi la asta beneficiile gratuite oferite de cazinourile online, atunci poți obține și mai multe recompense pentru a împinge șansele mai mult în favoarea ta.

Atunci când joc în cazinourile terestre, nu primești multe recompense. Pe de altă parte, la cazinourile online, aproape întotdeauna ai la dispoziție programe de loialitate. Asta înseamnă că, cu cât joci mai mult, cu atât mai mult vei primi înapoi în recompense. Dacă joci la ruletă așa cum trebuie, dacă faci pariuri inteligente, recompensele de loialitate vor reduce diferența dintre probabilitatea de câștig și plată. 

Nu căuta o strategie pentru a câștiga

Vei întâlni o mulțime de pariori care au un "sistem" la ruletă, dar realitatea este că nu există un astfel de sistem care să ducă la câștig pe termen lung în cazul ruletei. Șansele sunt în favoarea cazinoului, așa că, cu cât joci mai mult timp, cu atât vei pierde mai mult. Din păcate, nu există nicio modalitate de a evita acest lucru. Cu toate acestea, ceea ce poți face este să joci selectiv, să îți îmbunătățești șansele, să te asiguri că folosești toate bonusurile și să speri că norocul este de partea ta. Acesta este cel mai bun lucru la care poți tinde la ruletă.

             

Nu există o corelație dintre numărul de jocuri și o potențială victorie

Unii par să creadă întotdeauna că li se "datorează" o victorie. Dacă au pierdut de nouă ori la rând, cu siguranță vor câștiga a zecea oară, nu? Sau dacă roata de ruletă a nimerit "negru" timp de opt învârtiri consecutive, cu siguranță va fi "roșu" în continuare, nu?

Adevărul este că nu există nicio corelație, deoarece fiecare rotire este complet individuală. Să spunem, ipotetic, că există 48% șanse ca la fiecare rotire să nimerești pe "negru". Dacă "negru" a nimerit de ultimele 48 de ori, nu există niciun impact asupra faptului că va ieși sau nu "negru" pentru a 49-a oară. Asta pentru că șansele sunt exact aceleași pentru fiecare rotire. Dacă ar exista 25 de pătrățele negre și 25 roșii, iar una neagră ar fi eliminată după fiecare învârtire, atunci șansele de a nimeri "roșu" ar crește la fiecare învârtire. Totuși, din moment ce acest lucru nu se întâmplă, nu e cazul să te aștepți la o victorie. Nimic nu este sigur la ruletă și totul depinde de noroc.

Ai grijă la alcool!

De obicei, alcoolul și distracția merg mână în mână. Fie că joci la un cazino online sau la unul terestru, cel mai bine este să te ferești de băutură. În cazinourile terestre vor fi mereu chelneri care vor trece pe lângă tine și îți vor oferi băuturi. Acasă, este ușor să te așezi confortabil pe canapea cu o bere în mână și să pariezi la ruleta online. Cu toate acestea, este mult mai bine să fii treaz atunci când joci.

Principala provocare pe care oamenii o au cu ruleta este că încep să ia decizii necalculate, iar băutura și emoțiile contribuie la ambele. În loc să facă pariuri în care șansele de câștig sunt mai mari, jucătorii vor începe să facă pariuri mari pe "numărul lor norocos". Iar atunci când pierd, vor dubla miza pentru a-și recupera banii. Dacă vrei să-ți crești șansele de câștig sau ca banii valoreze mai mult, încearcă să stai departe de emoții.

Concluzie

Ține cont de sfaturile de mai sus data viitoare când pariezi la ruletă! Învață regulie jocului, familiarizează-te cu șansele de câștig și ține cont de faptul că cea mai mare influență asupra pierderilor și câștigurilor financiare o are norocul. Joacă responsabil și evită consumul de băuturi alcoolice.

  coral