Deoarece avem parte de o competiție aprigă în acest an în privința caselor de pariuri, am observat cum ofertele de bonus s-au îmbunătățit drastic. Astfel, putem profita acum de bonusuri mari, unele dintre ele cu cerințe de rulaj extrem de accesibile pentru orice persoană, fie că e sau nu un parior profesionist.

Există mai multe motive pentru care ai vrea să pariezi online în locul unei agenții stradale. În primul rând, un website este deschis 24/24, 7 zile din 7, și poți paria oricând dorești, nefiind afectat de legile care obligă închiderea agențiilor stradale. Mai mult decât atât, în mediul online ai parte de bonusuri incredibile, menite să atragă noi jucători. Toate casele de pariuri oferă bonusuri de bun venit, în timp ce unele oferă și bonusuri aleatorii, în funcție de cât pariezi și frecvența cu care o faci.

Acestea fiind spuse, în acest articol vom enumera și vom explica bonusurile oferite de cei mai mari operatori din România. Ține minte că unele bonusuri de bun venit sunt disponibile doar pentru o perioadă scurtă de timp, deci trebuie să te asiguri că acesta mai este valabil în momentul când vrei să îți deschizi un cont cu unul dintre operatori.

Betano

Trebuie să recunoaștem că, deși nu e cel mai mare din lista noastră, Betano oferă cel mai bun bonus cu cele mai ușoare cerințe de rulaj. Practic, are cel mai bun raport privind „prețul” și „calitatea”.

În momentul de față, cod bonus Betano oferă 100% din suma depusă inițial, până la 500 RON. Chiar dacă nu pare prea mult, trebuie să știi că pariul oferit este de tip Freebet. Asta înseamnă că trebuie să pariezi întreaga sumă oferită de bonus pe un singur bilet, unde poți pune și un singur eveniment, dacă dorești. În plus, trebuie să știi că bonusul este disponibil 7 zile de la deblocarea lui, după aceea el dispare din contul tău dacă nu e folosit.

888

La 888sport avem un bonus de maximum 1000 RON, care reprezintă 100% din suma pe care o vei depune. Vei primi totodată și 25 RON pe care îi poți folosi la cazino, dar este important să știi că pentru a putea retrage banii, va trebui să rulezi suma depusă de 10 ori, cu cote de minimum 1.60.

WinBet

WinBet oferă, probabil, cel mai mare bonus din mediul online din România, și anume de maximum 2000 RON, 100% din suma depusă. Pentru a îl putea accesa va trebui să efectuezi 3 depuneri, iar la prima poți primi maximum 300 RON și 100 rotiri gratuite, la a 2-a maximum 700 RON și 150 rotiri gratuite, iar la a 3-a maximum 1000 RON și 250 de rotiri gratuite. Totuși, pentru a putea retrage bonusul, sumele oferite trebuie să fie rulate de 30 de ori (30x).

 

  coral