Finala Vocea României, sezonul 9, de pe Pro TV a avut loc vineri seara, iar Dragoș Moldovan a fost ales de telespectatori drept câștigător. În afara titlului de ”Vocea”, Dragoș a intrat și în posesia premiului de 100.000 de euro.

Patru concurenți s-au duelat vineri, începând cu ora 20:30, pentru celebritate, dar nu trebuie trecut cu vederea și câștigul financiar, unul mai mult decât atrăgător: 100.000 de euro. Astfel, Jasmina Răsădean, din echipa Irinei Rimes, Andi Ţolea, antrenat de Smiley, Elena Bozian, eleva lui Horia Brenciu, şi Dragoş Moldovan, de la Tudor Chirilă, au dat maximum pe scenă, în fața juraților, dar și al telespectatorilor, ultimii, cei care aveau să decidă numele învingătorului.

Cine este XXX, câștigătorul sezonului 9 Vocea României. Cu cine au cântat alături concurenții

Cei patru finaliști ai sezonului 9 Vocea României au urcat pe scenă pentru a aduce în fața telespectatorilor interpretări de neuitat și au prezentat câte trei momente: singuri, alături de antrenor și alături de un invitat special.

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, l-a avut alături pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României. Andi Țolea, din echipa Smiley, a cântat lângă Jo.  Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, a urcat pe scenă cu Liviu Teodorescu, fost participant Vocea, în timp ce Elena Bozian, din echipa Horia, a avut-o alături pe actrița Oana Sârbu.

coral