Jenna Kutcher, o fotografa, in varsta de 29 de ani, din Hawaii, este casatorita de 10 ani cu un instructor de fitness, Drew Kutcher.

Cei doi sunt extrem de fericiti impreuna, insa dupa ce a publicat o imagine cu ei la plaja, aceasta a primit o multime de comentarii rautacioase in care i se spune ca nu-l merita pe sotul ei, pentru ca ea este grasa si el este foarte atragator. Raspunsul femeii s-a viralizat imediat pe retelele de socializare.

Jenna Kutcher a publicat o fotografie in care apare alaturi de sotul ei pe o plaja, iar aceasta a devenit imediat virala, pentru ca ea este o femeie cu forme, iar sotul ei are corpul foarte bine lucrat la sala de fitness.

Corpul sau cu forme voluptuoase a fost comparat cu corpul tonifiat al sotului sau, iar internautii nu s-au putut abtine sa arunce tot felul de remarce rautacioase, iar diferentele dintre cei doi au starnit un val de reactii negative in social media, iar femeia a fost jignita in fel si chip de internauti. Acestia ii spuneau ca nu merita un barbat asa de frumos si de atragator pentru ca ea este urata si grasa. „Nu pot sa cred ca si-a gasit un sot atat de sexy!”, a scris un internaut.

Raspunsul femeii s-a viralizat imediat

Femeia nu s-a lasat intimidata si le-a dat un raspuns cu care a reusit sa le inchida gura tuturor. “Sunt mult mai mult decat un corp, la fel si sotul meu si tu. Dragostea adevarata nu tine cont de marimea hainelor. Acest barbat m-a acceptat cu tot cu formele voluptoase, cu celulita, kilograme in plus si cosuri si face asta de mai bine de 10 ani.

Imi reaminteste mereu ca sunt frumoasa, chiar si atunci cand nu ma simt deloc asa. De-asta l-am ales pe el, pentru ca poate sa ma accepte asa cum sunt si vede mai departe de aspectul exterior. Acest om a imbratisat fiecare forma sau kilogram din ultimii zece ani si mi-a amintit mereu ca sunt frumoasa atunci cand increderea in mine lipsea cu desavarsire.

Asa ca da, coapsele mele se lipesc, bratele mele sunt mari si posteriorul meu este imperfect, dar dragostea nu tine cont de aceste lucruri si ma iubeste pentru alte calitati. De asta am ales barbatul care poate sa ma vada pe mine, dincolo de corpul meu imperfect. Va dati seama ca nu imi voi cere niciodata scuze pentru faptul ca m-am maritat cu o o asemenea frumusete. Femeile voluptuoase de pe Instagram nu isi cer scuze pentru ca s-au maritat cu barbati sexy”, a scris Jenna.

Dupa acest raspuns, Jenna a reusit sa atraga si reactii pozitive: “Esti frumoasa. Cui pasa de ce cred oamenii. Sunteti un cuplu foarte frumos”. „Esti frumoasa si e minunata sa vezi ca dragostea adevarata exista” , „Cand ma uit la tine nu vad o masura de haine. Vad o femeie frumoasa care isi iubeste sotul, iar el o iubeste pe ea”, “Iti multumesc pentru faptul ca esti atat de reala si o adevarata sursa de inspiratie”, “Sunteti amandoi superbi atat la exterior, cat si la interior”, au fost cateva dintre reactiile internautiilor.

coral