Un accident rutier violent s-a produs azi-noapte pe o stradă din Târgu Mureș! Mașina în care se aflau două persoane s-a izbit de un cap de pod și s-a răsturnat în urma impactului. Cei doi oameni aflați în autoturismul transformat într-un ghem de fiare s-au ales cu răni grave și au fost duși de urgență la spital.

Accident grav în Mureș: doi răniți, în urma impactului puternic

Pompierii târgumureșeni au intervenit noaptea trecută la un accident care a avut loc pe strada Voinicenilor din Târgu Mureș. În jur de miezul nopții, un autoturism a lovit un cap de pod și s-a răsturnat în urma impactului. În accident, două persoane au fost rănite foarte grav (cod roșu), potrivit informațiilor oferite de Biroul de Presă al ISU Horea Mureș. Celor două victime li s-a acordat primul ajutor la locul accidentului, pentru ca apoi să fie preluate de către echipajele SAJ și transportate la UPU Târgu Mureș.

La locul accidentului a fost prezent și un echipaj de la Biroul de Criminalistică, relatează publicația zi-de-zi.ro. Timp de mai bine de o oră de la producerea accidentului, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

coral